Panter Electronic | Panter Lighting
panter lighting
15477
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15477,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

PONUDA

BOJENJE INTERIJERA

Nudimo vam bojenje interijera led rasvjetom uz mogućnost odabira preko 14.000 nijansi boja.

NISKI DIM

Prvi ples najvažniji je trenutak na svakom vjenčanju pa zašto i njega ne učinit još posebnijim.

BALONČIĆI

Mjehurići za romantične trenutke ili za zabavu najmlađih.

AQUA EFEKT

Efekt pomične vode koji se može projekcirat u statičnoj ili višebojnoj izvedbi.

GOBO PROJEKCIJA

Projicirajte svoje inicijale, logo ili ime tvrtke na strop, zid ili čak u bazen.

MOVING HEAD

Specijalni efekti u live izvedbi neizostavni su dio prave zabave. Personalizirani i programirani za svaki trenutak. Bilo da se radi o romantičnom plesu ili energičnoj zabavi.

LOVE

Samostojeća Retro/Vintage osvijetljena slova idealna za dekoraciju neovisno da li se radi o eventu u sali na travnjaku uz bazen ili čak more. Idealna za fotkanje sa Vašim najmilijima ili ekipom.

BAR

Samostojeća Retro / Vintage osvijetljena slova istaknut će kutak za osvježenje.

STRING

Parangal rasvjeta idealna za osvjetljenje eventa na velikim travnatim površinama ili terasama uz mogućnost regulacije jačine.

GALERIJA

Panter 2020-se-

MI U BROJKAMA

3600

nijansi bojenja

9800

wata rasvijete

32480

veselih uzvanika

578

neprospavanih noći

O NAMA

Stalnom motivacijom, željom za poboljšanjem i inovacijom tvrtka Panter-electronic u svoju je ponudu nakon 20.godišnjeg uspješnog poslovanja i iskustva uvrstila nešto posebno, a to je Dekorativna Rasvjeta te je iz tog razloga nastao Panter-lighting. Panter-lighting bavi se dekorativnom rasvjetom i specijalnim efektima za evente.

Pri svakoj organizaciji vjenčanja, otvorenja, prezentacije ili svečane večere posebna se pozornost posveti detaljima te će ti detalji istaknuti Vaš event i dovest istog do perfekcije. Rasvjeta može utjecat na raspoloženje uzvanika svojim mnogobrojnim nijansama i varijacijama kao i specijalni efekti kojima ćemo Vaš trenutak učiniti savršenim i sve uzvanike ostavit bez daha.

Naš se tim svakom eventu posvećuje u potpunosti te se isti programira do zadnjeg detalja kako bi se željeni trenuci istaknuli raznim efektima iz naše ponude poput raznih,otvorenja,prvog plesa,skidanje podvezice,govora kumova ili plesne točke …

Kontrada 14, 52448 Sv.Lovreč

OIB: 02383917622

Gsm: +385 (0)91 50 33 053

Tel.: +385 (0)52 448 130

E-mail: panter-electronic@inet.hr

KONTAKT

Molimo Vas da koristite sljedeći obrazac ako nam želite poslati upit.